Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 4. 2016

Ma(máma) strýc Max

Ma  (Máma)

Věk
Neznámý
Pohlaví
Žena
Druh
Cibetka/surikata
Titul
Timonova máma
Karma
Kladná
Autor
Rob Minkoff, Roger Allers
Hraje
Julie Kavner
Blízcí
 ,TimonStrýc Max,Otec (manžel Má) Pumba (vzdáleně syn)
Výskyt
 Lví král 3

Ma(česky Mia), Timonova matka. Je ve 3. díle.

Ma je Timonova máma. Hodně se o něj strachuje a mluví za něj, když něco Timon vyvede. Dvěma slovy "Starostlivá máma" Když chce Timon odejít pryč z těch všech tunelů a hlíny tam, kam dopadá slunce, bude mezi Mámou a Timonem zajímavá diskuze. Když se Timon vydá za lepším životem, začne se jeho mámě stýskat. Rafiki Timonovi poradil metaforu a když se to dozvěděla Máma, tak Rafikimu vynadala, protože Timon vyvede vždy nějakou hloupost, hlavně když jde o metafory! Původně neměla Ma vůbec existovat. Místo ní měl být Timonův otec.
Když se Timon vydá za lepším životem, začne se jeho mámě stýskat. Rafiki Timonovi poradil metaforu a když se to dozvěděla Máma, tak Rafikimu vynadala, protože Timon vyvede vždy nějakou hloupost, hlavně když jde o metafory! 

 

 

Věk
Neznámý
Pohlaví
Muž
Druh
Cibetka
Titul
Žádný není znám
Karma
Kladná
Autor
Rob Minkoff, Roger Allers
Hraje
Jerry Stiller
Blízcí
  Timon,Ma, Pumba (vzdáleně)
Výskyt
 Lví král 3

Max je Timonův strýc. Miluje tunely, to je jeho život, ale za to nenávidí hyeny.
Nikdy by neskončil tunelovat, ale když je Timon v nouzi, musí mu starý dobrý strýc pomoct.
  Když se Timon dostal k Simbovi a začala bitva mezi lvy a hyenami, musel Max s Mámou Timonovi pomoct. Timon předváděl před hyenami spoustu legračních kousků. Zatímco je předváděl, Max s Mámou kopali tunel, aby se pak Hyeny propadly do jejich tunelu a sklouzli pěkně dolů pod Lví skálu.

 Max je Timonův strýc. Miluje tunely, to je jeho život, ale za to nenávidí hyeny. Nikdy by neskončil tunelovat, ale když je Timon v nouzi, musí mu starý dobrý strýc pomoct. Když se Timon dostal k Simbovi a začala bitva mezi lvy a hyenami, musel Max s Mámou Timonovi pomoct. Timon předváděl před hyenami spoustu legračních kousků. Zatímco je předváděl, Max s Mámou kopali tunel, aby se pak Hyeny propadly do jejich tunelu a sklouzli pěkně dolů pod Lví skálu.

Max  surikata, strýc Timona.

   

Monti

  

Baampu

 

 

  

 

Alika

 

Alika se podoba tatianě tak trochu,a hrála Timona a Pumby filmu.A možná chodi s Fredem.