Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 4. 2016

Zazu

 

ZazuSouvisející obrázek

 

Zazu je majordómem na Lví skále, pro Královskou rodinu. Jeho nejoblíbenějším panovníkem bude navždy Mufasa, po něm se stal majodómem i pro jeho syna Simbu, kterého měl také neskutečně v lásce. A pro další generace ještě také zůstává. Byl vždy velmi pečlivý a starostlivý, jak by měl být.
Zazu byl pták (zoborožec, který sloužil jako Mufasův a později Simbův majordomus - vyřizoval vzkazy a organizační úkoly.
Myslím že zastupuje něco jako funkci velkého šarlatána,rádce a blouda,který Je dlouholetým přítelem královské rodiny.
 
 
Zazu je zoborožce a Simba majordomus. Vzhledem k tomu, králův královský poradce, když prohlíží  na Lví zemi a doručí zprávu ranní každý den, přičemž zprávy a varování krále nebo královnu případné potíže.
Vzhled: Zazu je zoborožce s modrými a bílými pery a velkým zlatým a červeným zobákem. Jeho ocasní pera jsou dlouhé a rovné, každý z nich přechodu z jeho převládající barvy na tmavě modrou blízko špičky.Mezi světlými a tmavými odstíny modré jsou odděleny pásy bílé. Jeho křídla jsou stejným způsobem, vycházeje z světle modrý před změnou nejprve do bíle a poté na tmavě modrou.Na zadní straně jeho hlavy, dvě malé tmavě modré peří oblouček nahoru, a několik bílých peří na hrudi mírně vyčnívat. Jeho podbřišek a nohy jsou bílé, a jeho nohy jsou tmavě červenohnědé oranžové. Má Sky Blue víčka a obočí jsou tlusté, černé a huňatý.
Osobnost: Zazu ukazuje absolutní loajalitu vůči Simby. Je pyšný na své postavení, a až příliš rádi pomohou Simba pokaždé, když ji potřebuje. On se nebojí opravit nebo kritizovat, a to vždy obrátí k té lepší stránky věci, když on může. Ve nemůže dočkat, až bude královna , Zazu ochotně pomáhá Simba při osvojování jazyka elephantese, s naprostou vírou, že se tam dostat nakonec.Když Simba má pochybnosti nad jeho pozici, Zazu mu připomíná všech jehoúžasných povinností , které usnadňují jeho mysl, ukazuje, že je empatický.
 
Výsledek obrázku pro lion guard  zazu
Výsledek obrázku pro lion guard  zazuVýsledek obrázku pro lion guard  zazu
Výsledek obrázku pro lion guard  zazuVýsledek obrázku pro lion guard  zazu
how to draw zazu
 
 
 
 
 
 
Výsledek obrázku pro zazu clipart 
   
 
  
  
 Výsledek obrázku pro zazu clipartSouvisející obrázek 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář