Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 4. 2016

Uru a Ahadi

Uru

Věk
Neznámý
Pohlaví
Žena
Druh
Lev
Titul
Královna
Karma
Kladná
Autor
Rob Minkoff, Roger Allers
Hraje
Nikdo
Blízcí
  Mufasa,Ahadi,Scar
Výskyt
  Lví král komixe,

Velmi krásná a zodpovědná. Partnerka Ahadi, matka Mufasy,Sanury a Scara. Babička Simby,Aronse. Bývalá královna hrdé skály. Popis:Podle všeho nemá oficiální podobu, neoficiálně je však velmi podobná Scarovi má stejně tmavou srst a zelené oči (někdy i tmavě karamelové). Na tlapách, břiše a tlamě má barvu bledě béžovou. Její zvláštnost je ta, že má na čele béžový, podlouhlý kosočtverec. Konec jejího ocasu je tmavě hnědý.

 Z části se vyskytuje v příběhu "A Tale of Two Brothers", který bohužel nebyl přeložen do češtiny a tak se k nám nedostal. V tomto filmu Uru opouští hrdou skálu a jde hledat vodu. Najde jezero na západě od hrdé skály a zavede tam zvířata umírající žízní.
V příběhu "Simbův příběh" je o ní zmínka když se Zazu zeptá Scara, "Copak tě tvoje matka neučila, že se s jídlem nehraje?"

 

 

 mám tě!(to je uru a její dcera sanura)  Mohatu a Uru

Ahadi

Věk
Neznámý
Pohlaví
Muž
Druh
Lev
Titul
Král
Karma
Kladná
Autor
Rob Minkoff, Roger Allers
Hraje
Nikdo
Blízcí
  Mufasa,Scar, Uru
Výskyt
 Lví král komixe

Ahadi: moudrý, spravedlivě vládnoucí (dnes již bývalý) král Lví říše (kterým se stal po svém otci Mohatu), byl otcem dvou synů Mufasy a Taky (později známí jako Scar). Jeho partnerkou a královnou byla Uru. Poté, co se Ahadimu narodili dva synové, musel rozhodnout, kterého z nich učiní budoucím králem. Rozhodl se proto pro prvorozeného syna Mufasu. Začal Mufasu vychovávat a učit ho všemu, co budoucí král potřebuje a musí znát. Neuvědomoval si ale, že se jeho láska k druhému synovy zcela vytrácí. Když Ahadi zjistil, že se jeho syn Taka začal kamarádit s hyenami, přísně ho pokáral, vysvětlil mu, co jsou hyeny zač a zakázal se s nimi stýkat. Syn ale jeho zákaz neuposlechl a s hyenami se stýkal dál. To Ahadi jakožto otec neunesl a jako trest uhodil svého syna, přičemž mu způsobil ránu na oku. Od té doby si Ahadi s Takou již nikdy nerozuměli a proto se opět plně věnoval pouze Mufasovi, kterého učil stát se budoucím králem.

 Je zajímavé, že Ahadi je téměř dokonalá směs jeho dvou synů, Mufasa a Taka. Sdílení oba jeho sestavení a jeho světlejší odstíny s Ahadi, starší zdědil zlatou srst svého otce, stejně jako jeho uncolored tlapky a červeno-hnědé oči. Taka, na druhou stranu, sdílí otcovy tmavé eyeshades, jakož i tmavší tóny své kožešině. Oba synové zrcadlo svého otce v obličejové struktury, i když to projde více nápadně v Mufasa.otec v obličejové struktury, i když to projde více nápadně v Mufasa.

Co se týče zbarvení jde, Ahadi je výrazně tmavší než jeho partnerskými členy hrdost. Jeho hlavní kožešina, ačkoli lehčí tóny, je výrazně tmavý, že je špinavý zlato, téměř hnědé, na rozdíl od světlejší odstíny svou hrdost spoluhráče. Jeho hříva, nicméně, je svěží a červené, rozšiřuje po hrudi a dosahuje téměř k jeho druhé podbřišek.Zatímco hrudi čenich a tlapky jsou písčité barvy, jeho eyeshades jsou tmavší než jeho hlavní srst a oči jsou hnědočervené.

  Poté, co se Ahadimu narodili dva synové, musel rozhodnout, kterého z nich učiní budoucím králem. Rozhodl se proto pro prvorozeného syna Mufasu. Začal Mufasu vychovávat a učit ho všemu, co budoucí král potřebuje a musí znát. Neuvědomoval si ale, že se jeho láska k druhému synovy zcela vytrácí. Když Ahadi zjistil, že se jeho syn Taka začal kamarádit s hyenami, přísně ho pokáral, vysvětlil mu, co jsou hyeny zač a zakázal se s nimi stýkat. Syn ale jeho zákaz neuposlechl a s hyenami se stýkal dál. To Ahadi jakožto otec neunesl a jako trest uhodil svého syna, přičemž mu způsobil ránu na oku. Od té doby si Ahadi s Takou již nikdy nerozuměli a proto se opět plně věnoval pouze Mufasovi, kterého učil stát se budoucím králem.

 

Auru,Ahadi a Ziki

Ahadi a 3 lvíčata Vypátrali jsme ji Simba nemá jenom strýce ale i Tetu Sanuru uprostřed je je taková šedá a vedle ní je scar a mufasa a ten největší je Ahadi tyhle obrázky jsou odhttp://fanart.lionking.org/

Vypátrali jsme ji ! Simba nemá pouze strýce ale i tetu ! Na obrázku je Ahadi a 3 lvíčata. Mufasa, ... , Taka. Kdo je to prostřední lvíče ? Je to Simbova teta Sanura. Když Sanura dospěla, pravděpodobně utekla do jiné Lví říše. Když jsem tyto obrázky viděla poprvé, vůbec jsem nevěděla co je to třetí lvíče zač, ale pak jsem uviděla na blogu o Ziře skvělou zprávu že Sanura patřila k Takovi a Mufasovy. Tady máte pár obrázků se všema 4-ma. Obrázky:

i když má být mufasa budoucí král,ahadi chce naučit všechna svá mláďata něco o světě .. ale já nebudu král,mufasa bude .. " taka protestuje