Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 4. 2016

Simba

Simba

Věk
8 Let,dospěli
Pohlaví
Samec
Druh
Lev
Titul
Princ, Vyhnanec, Král
Karma
Kladná
Autor
Rob Minkoff, Roger Allers
Hraje
Jonathan Taylor Thomas, Matthew Broderick
Blízcí
Kion,Kopa,Nala,Kiara,Kovu,Mufasa,Sarabi,Arons
Výskyt
 Lví král 1,2,3,Lví hlídka film,Lví hlidka
Otec : Mufasa
Matka : Sarabi
Partnerka Žena : Nala
Potomci Děti:Kiara a Kopa,Kion
sourozenci:Arons
Vnoučata : neznámy
Kdo to je v TLK :Hraje hlavní roli,především de o jeho osud
Jaký asi byl : Je to hodný,dobře vládnoucí lev ,který ovšem měl problémi v mládí
a otec mu zemřel ,když byl malinký ,lstí vlastního strýce Scara.
Simba je moudrý král po svém otci Mufasovi. Jak byl lvíče tak chtěl být králem ale jak vyrostl už to pustil z hlavy, proč ale tak najednou? Zapoměl Simba vůbec kdo je a tím zapoměl i na Mufasu?

 Simba znamena lev ve svahilštině. Král - Simba : Zlatý lev s hnědou hřívou .

 Jméno: Simba Název Význam: lev 
Status: Prince pak King of the Pridelands 
vztahy: Syn Mufasa a Sarabi, pářit se Nala, otec Kiara 
Shrnutí: Simba se narodil velký král a královna na zemi, považovány za dva největší pravítka odtamtud generace. V důsledku toho Simba je trochu arogantní jako mládě, dychtivý, aby se stal příštím králem. Ačkoli učení a mnozí z jeho dobrodružství s jeho nejlepším přítelem, Nala svých rodičů, se přidat potřebnou pokoru. Ale když jeho otec umírá, protože jeho vlastní věřil pošetilosti, Simba čele slova jeho strýce a uteče do daleké džungle. 
Vyroste vždy bojí čelit následkům svých činů a odpovědnost za jeho titulu, pomocí ovzduší lenosti a ampathy to zakrýt. Je to jen s nabádání Nala, Rafiki a jeho zesnulého otce, který Simba nakonec se vrací do Pridelands, svrhne svého strýce a tu zemi do pořádku. 
Po svém návratu Simba se ukázalo být dobrým králem, rovnající se jeho vlastní rodiče v průběhu tam rozhodnutí. Ale jeho minulost trauma a nezkušenost ho váhají, takže ho jeho matka často pomáhá, podporovat jej ve způsobech země a dokončovací královské učení Stýskalo se mu v mládí. Ale poté, co využije Zira a eventuální vyhnanství, Simba stane paranoidní nad chránit svou rodinu. I když zůstává dobrý král, jeho nová nenávist Outlanders a cizinci aby ho ztratit vazby s vnějšími království. Jeho dcera trpí horší o tom, jsou omezeny od okolního světa a dokonce i poté, co Outlander je být odpuštěno a přivítal zpět do půdy; Simba je stále restriktivní akcí své dcery. Neví, jak škodí jeho činy jsou na svém vztahu k jeho dceři. 

 Simba byl syn krále lví země Mufasy.   Jeho otec ho měl velmi rád, ale jeho strýc Scar  se malého lvíčka chtěl zbavit. Při jedné z jeho lstí Mufasa zemřel a Scar přesvědčil malého lva o tom, že je zodpovědný za smrt svého otce.

   DĚTSTVÍ

Simba už od útlého věku projevuje veškerý zájem o to být co nejdříve krále Lví říše. Je nesmírně zvědavý a do všeho se vrhá po hlavě.Toho chce využít i jeho strýc a králův bratr Scar. Když Mufasa vypráví Simbovi jak se má chovat a vypadat král, Simba to pořád moc nechápe, má svojí hlavu, kde se mu rojí plány jaký bude "On" král. Mufasa mu vysvětlí, že Lví říše se rozkládá všude, kde dopadá světlo. Také mu řekne, že "Země ve stínu" je pro něj zakázaná dokud nebude králem On. Simba je zároveň nadšený, ale také rozzlobený. Svěří se podlému strýčku Scarovi, který mu vysvětlí, že ta země ve stínu je "Sloní hřbitov" a, že tam Simba nemá nikdy vkročit. Ten, ale přemýšlí úplně jinak a pádí za svojí nejlepší kamarádkou Nalou, se kterou chtějí prozkoumat ten Sloní hřbitov. Na svojí maminku Sarabi, se vymluví, že si půjdou hrát k napajedlu. Sarabi jim to povolí, ale smí tam jít jen s "majordómem" Zazuem. Tomu utečou až na Sloní hřbitov. Tam je, ale začnou ohrožovat hyeny. Shenzi, Banzai a Ed, které patří k Scarovi. Zachrání je, ale Mufasa. Při cestě domů udělí Mufasa, Simbovi lekci. Hned poté se, ale usmíří. Druhý den Scar, Simbu dovede až do rokle, kde má prý počkat, až dovede Mufasu, který má pro Simbu překvapení. Vlastně to není překvapení, ale léčka. Nad roklí je obří stádo pakoňů. Shenzi, Banzai a Ed je splaší. Mufasa, který ho zachrání je shozen ze skály Scarem. Simba to netuší, ale ví, že je Mufasa mrtvý. Scarovi netrvá moc dlouho, aby vystrašeného Simbu přesvědčil, že za jeho smrt může on. Poradí mu, aby utekl a nikdy se nevracel. Tím má k trůnu volné místo. Simba utíká daleko, ale vyčerpání padne k zemi. Někde uprostřed pouště ho najde, vyprahlého. Timon a Pumbaa. Ti ho naučí bezstarostný život, zvaný Hakuna Matata. 
 
Dospívání: Simba vyrůstal v rozlehlé pouštní oáze s Timonem a Pumbou. Učil se beztarostné filozofii života zvané: Hakuna Matata. S jeho kamarády si užil velké množství zábavy, ale přes to všechno nedokázal nemyslet na svojí rodinu. Také nedokázal nemyslet na svého otce, který mu neskutečně chyběl. Jednoho dne, se stalo, že potkal Nalu. Už dospělou lvici, která málem sežrala Pumbu. Oba jsou šťastní z toho shledání. Ale když Nala začne o jeho povinnostech krále ve Lví říši, Simba je rozzlobený. Neuvědomuje si, do jakého stavu dostal Scar říši. Zvířata utekla. Počasí je stále deštivé a pochmurné. Lvice musejí lovit pro hyeny, ale není co lovit. Ještě ten večer Simba prosí na obloze svého otce o radu. Starý mandrill jménem Rafiki, mu ukáže cestu k jeho otci. Vysvětlí mu, že Mufasa žije v něm. Znenadání se na obloze objeví Mufasa a je zklamán, že se Simba tak dlouho ukrýval. Nesmí totiž zapomínat, že je jeho syn. Jediný právoplatný král Říše. Simba poháněný novou silou - se vrací do své země, svrhnout Scara, aby nastolil pořádek v své zemi a stal se králem. K tomu mu pomáhá Nala, Timon a Pumbaa. V závěru boje, dojde k potyčce mezi Scarem a Simbou. Scar se vymlouvá, že to byl nápad hyen. Simba mu nevěří. Omylem ho shodí při souboji ze skály mezi hyeny, které ho ze zloby zabijí. 
 Výsledek obrázku pro lion king glitters
glitters
Král: Simba je králem Lví říše. Má po boku krásnou manželku lvici Nalu a právě se jim narodila dcera - Kiara.Je stejná jako Simba, když byl malý. Proto se o ní také Simba bojí. A má důvod. Jeho dcera se spřátelí se synem Scara. Malým Kovu. Pokusí se je sežrat krokodýli, ale oba jim uniknou. Jejich hraní zatrhne Simba a Kovuova matka Zira. Družka Scara, která viní Simbu za jeho smrt. Celá věc dopadne klidně a obě strany se rozejdou. Simba je na Kiaru naštvaný. Nicméně o několik let později se potkají znovu a jejich pouto se stává silnějším. Kovu nechce být jako Zira a jeho dva sourozenci. Nuko a Vitani. Simba ho příjme, i když nerad do smečky. Kiara a Kovu jsou do sebe zamilovaní. Zira chytá na Simbu past a chce ho zabít. Přitom, ale zemře bratr Kovua - Nuko. Zira obviní Kovua, že za to může on. Ten uteče pryč, zpět na Lví skálu, ale Simba ho pokládá za zrádce a vyžene ho pryč. Celá věc dopadne tak, že Simba zesláblý z boje se Zirou musí bojovat znovu. Ale tentokrát lvice ze smečky Ziry přejdou na Simbovu stranu, Zira při potyčce s Kiarou spadne do běsnící řeky, raději, než aby jí Kiara pomohla. Simba uzná, že Kovu byl celou dobu na jejich straně a příjme ho jako svého syna. Kiara a Kovu jsou konečně spolu.
 Simba už od útlého věku projevuje veškerý zájem o to být co nejdříve krále Lví říše. Je nesmírně zvědavý a do všeho se vrhá po hlavě.Simba je králem Lví říše. Má po boku krásnou manželku lvici Nalu a právě se jim narodila dcera - Kiara.
  Simba je moudrý a hrdý král na Lví skále. Položil by život za svou rodinu. Má oranžové tělo a červeno-tmavou hřívu. Jeho otec se jmenuje Mufasa a matka Sarabi tetu měl Sarafinu. Avšak doposut se neví, kdo byl jeho vlastním strýcem. Ale jeho strýc... Scar se jmenoval. Byl nenávistý a neměl Simbu rád. Simba se nakonec dověděl, že jako správný král musí pomstít zesnulého Mufasu, dostat se na trůn a zabít Scara. Všichni ví že měl Simba dobré srdce, nezabil Scara, ale vyhnal ho. Pak se stal králem. Je velmi moudrý, silný a chytrý... Ovšem.... i mě vyhnal do vyhnanství zapomenuté říše...
 Simba je moudrý král po svém otci Mufasovi. Jak byl lvíče tak chtěl být králem ale jak vyrostl už to pustil z hlavy, proč ale tak najednou? Zapoměl Simba vůbec kdo je a tím zapoměl i na Mufasu?pohlaví: lev povaha: odvážný,nebojácný,rychlí,chytrý.Dokáže se poprat s kýmkoli.minulost: Byl to princ,ale kvuli svému strýci Scarovi musel na 2 roky odejít a žít ve strachu.Jednou ho ale našla Nala,vše mu řekla.Simba šel svrhnout svého strýce a povedlo se mu to.Jeho strýc zemřel a Siba se vrátil na trůn s Nalou.dovednosti: 125 dovedností: výdrž: 30,rychlost: 30,inteligence: 30, síla: 35
 Simba už jako lvíče přišel o svého otce vzhledem ke tragédii, kterou naplánoval Scar. Naplánoval to tak dobře, že Simba utekl ze Lví země a Scar se stal králem. O Simbu se postarali Timon a Pumba a stali se z nich velká trojka . Simba ale po nějaké době vyrostl ale do Lví země se už vrátit nechtěl, nebýt jednoho nečekaného okamžiku...
 Simba je hlučný nezavislé malé mladě,kdo se rád dovádění a hrát.Simba zachránil Mheetua z rokle.Jménuje se Simba a pochází ze Lví skály,Simbova nejlepší kamarádka je Nala a Timon,Pumba.Simba má dvě lvíčata Kiaru a Kopu.Simba je hlavni postava z lvího krále. Osobnost:Jako mladě,s je zvšdavý,dobrodružný a až příliš připravený se stát králem.
 
 Timon, Pumba a já

 Když jsem utekl pryc za hranice Lví země,uš si pamatuji jenom tom,že mě probudily vodou nějaká surikata a divoké prase.Jménuji se Timon a Pumba .To oni se mě postarali když jsem to hodně potřeboval.Jo,nechoval jsem se někdy zrovna nejlíp...ale oostupem  času se to zlepšovalo...až doslo k tomu,že jsem dospěl a asi bych tam zůstal snima ale...

 Simba byl docela neposlušný když byl malý jak všichni víme . Většina si myslí že Simba se narodil hrál si většinou jen s Nalou a jiné kamarády něměl a když trochu vyrostl tak Scar zavraždil Mufasu a jinak celé dětství prožil s Timonem a Pumbou. To taky není pravda :D . Hrál si nejen s nalou ale měl svou partu . Tvořila ji Nala, Tama, Kula, Tojo, Malka, Chumvi, samozdřejmě i Simba a také Nalin malý bráška Mheetu :) o tom bude více v článu "Něco o Nale" . Všichni si moc dobře rozuměli a taky se měli rádi takže není divu že se všichni dali dohromady .. Ale byl tady problém. Když se dala dohromady Nala se Simbou , Kula s Chumvim tak zbyla Tama a 2 kluci Malka a Tojo a oba byli zamilovaní do Tamy !! To byl docela problém ale Tama přece jen měla raději Malku více než Toja ale nezustal sám :) našel si holku Emu :) . Ukážu vám obrázek .. né můj , ale se krásný . Je na něm zleva :Chumvi hnědy kluk , Kula hnědá holka, Tojo , Simba, Nala,Mheetu, Tama,Malka :) . BYLI SKVĚLÁ PARTA .  Simba je velký lev, podobný svému otci Mufasovi. Celý příběh Lvího krále se vlastně odehrává okolo něj a jeho osudu. Osamělý Simbo našel nové kamarády Vědomí toho, že zabil svého otce, Simbu velmi tížilo, a tak o svém původu před svými novými přáteli vůbec nemluvil. Jednou ale po letech potkal svoji kamarádku z dětství Nalu, která mu řekla, jak vládne Scar. Z malého lvíčka za tu dobu vyrostl už pořádný a silný lev, ve kterém se probudila jeho královská krev, a proto se rozhodl zlého strýce porazit.

Haiba a Simba

 

 

Aski a simba

 

Simba je král ze Lví země,Lví skály, a otec Kiary,Kopy a Kiona .
simba a also
 Výsledek obrázku pro animace lviho krále
Osamělý Simbo našel nové kamarády
how to draw simba from the lion king
how to draw simba, lion king
Výsledek obrázku pro clipart simbaVýsledek obrázku pro clipart simba
Výsledek obrázku pro clipart simba
Výsledek obrázku pro clipart simbaSouvisející obrázek
Související obrázek
Související obrázek
Výsledek obrázku pro clipart simbaVýsledek obrázku pro clipart simba
Výsledek obrázku pro clipart simba
how to draw adult simba