Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 4. 2016

Scar/Taka

 

how to draw scar

Věk
14 Let
Pohlaví
Samec
Druh
Lev
Titul
Králův bratr, Vůdce hyen/vůdce lví hlídki (zemřel)
Karma
Zlá
Autor
Rob Minkoff, Roger Allers
Hraje
Jeremy Irons
Blízcí
  Sanura,Mufasa,Zira,Kovu,Vitani,Nuka
Výskyt
 Lví král film 1,3,Scarův příběh dvou bratru,komixy

Image result for lion king scar

Image result for lion guard scar

Image result for lion guard scar

  Byl jednou král lví zemi,byl posedlý získat moc,aby on udělal obchod s hyenamy a později se obrátili proti němu a zabyli ho. On je strýc Simby a narodil se pod jménem Taka.

 Hlavní záporná postava prvního dílu,Mufasův bratr, který toužil být místo něho králem. Navedl Simbu, aby se šel podívat na Sloní hřbitov, ovšem tam na něho číhaly hieny domluvené se Scarem. Později se domluvil s hyenami, aby splašily stádo pakoňů směrem do kaňonu, kde právě byl Simba. Mufasa sice Simbu zachránil, ale když se chtěl sám kaňon opustit, Scar jej shodil pod kopyta pakoňů. Mufasa zemřel a Scar namluvil Simbovi, že je to jeho vina. Simba proto utekl a Scar se stal králem, ale jeho vláda zemi zdevastovala. Když se později Simba vrátil, aby si právoplatně nárokoval svůj trůn, Scar se znovu pokusil jej zastrašit obviněním, že může za Mufasovu smrt. Tehdy se však Simba dozvěděl, že Mufasu zavraždil Scar. Simba souboj se Scarem vyhrál, ale udělil mu milost; Scara však rozsápaly hyeny. V druhém díle se domníváme, že Scar měl samici Zirua že lvy, kteří Scara následovali, Simba vypověděl ze Lví říše; byli nazváni Vyhnanci (Lví král) a to je pravda.

 Scar má hodně společného se Zirou. Nejenže chtěl být král, ale taky zabil Mufasu a chtěl zabít Simbu. Simbu se mu zabít nepodařilo. Scar neuměl odolat svému osudu a toho nakonec zničilo.

 mladším bratrem krále Mufasy. Bohužel pro něj králem se stal Mufasa. Scar ho nenávidí stejně jako svého synovce Simbu a nejraději by je viděl všechny mrtvé, aby se stal králem on. To se také stane. Zabije svého bratra a Simbu zažene do vyhnanství. Poté se prohlásí králem. Ale po několika letech se Simba vrátí a Scara svrhne z trůnu. Hyeny ho poté za zradu zabijí. Jeho družka Zira si myslí, že ho zabil Simba a proto má v srdci velikou nenávist.

 Kdo by ho neznal!Ano je to Scar ,jistě každý by poznal jeho jizvu na levém oku!Podobnou získá i  Kovu.Scar byl velmi zkažený a celý život usiloval o říši která prý měla být jeho,no nevím jak by to bylo dopadlo =) .Konec konců jsme už viděli názornou ukázku a teda žádná sláva co?

Scar má v duši zlo a nedokáže se tomu ubránit. Když byl král, nechal ovládat hyeny Lví zemi. Byl to asi ten nejhorší král co vládl. Naštěstí po nějaké době se vrátil Simba, aby se ujal trůnu a to se mu povedlo...      Skar... Bratrovrah... Lhář... Ničema... Co říct dál?

jméno:Taka/Scar
matka:Uru
otec:Ahadi
sourozenci:Mufasa a Sanura
žena:Sarafina,Zira,Trui
děti:Nala,Nuka,Vitani,Tarakau

 Králův zlomislný bratr který se snaži i pomocí intrik ovládnout a získat lví říši!!!Když byl ještě malé lvíče byl hodný a jménoval se Taka,teď se jménuje Scar.Scar ma hodně spolecného se Zirou.On je strýc Simby a narodil se po jménem Taka. Stejně velmi inteligentní a charismatický Scar je tmavě červený,uhli-černou hřivu,zlovlstné zelené oči a klenuté obočí je tenký a slabý,s jizvou přes levé oko.Scar se skutečně jménuje Taka v příběhu dvou bratru jeden znich usedne na trůn,dospívajíci Taka je nastvaný,že Mufasu vybral jako dedice trůnu mluvi Shenzi,Benzi a Ed hyeny vzít trůn.

Narodil se spolu s Mufasou v daleké říši,nejmenoval se však Scar jménoval se Taka.Po narození se stěhovali do lví země protože tam potřebovali vládce.A Taka tam vyrůstal se svými rodíči, i bratrem Mufasou.Jeho bratr byl před úrčen k tomu aby následoval svého otce Ahadiho a byl králem,a Taku to nezajímalo že on nebude králem.Jednou když si se s Mufasou hrál tak se trochu opozdil a ztratil cestu a náhodou potkal jednu lvici zeptal se jí na jméno a ona mu odpověděla že se jménuje Zira a co tady dělá on jí řekl že je Taka syn Ahadiho a že se ztratil.Atak spolu začali kamarádit a Taka za ní chodil každý den až to Mufasovi začalo být divné atak ho pronásledoval.Když viděl žeje Taka s nějakou lvicí vylezl  z křoví a Taka na něj začal vrčet a bránit Ziru,Mufasu to nějak nezajímalo a tak odešel.Zira se taky vyptávala na mnoho víc,ale když došlo na to že on nebude král,tak se Zira rozzlobila každý den když za ní Taka přišel mu namlouvala že on musí být král a kdesi cosi.Taka se tedy odhodla a řekl to doma a přemlouval rodiče až se Uru naštvala a dala mu pohlavek,zapoměla zatáhnout drápy a udělala mu jizvu na oku Taka spadl dolů a Uru se za ním podívala jestli se mu něco nestalo.On vstal a koukl se na matku a utíkal pryč od těch dob mu řikají Scar (Scar znamená jizva)

 

 Scar byl mladší bratr Mufasa, strýc Simby a prastrýc z Kiary,Kopy a KionaByl to lev , který kdysi vlastnil řev starších a vedl Lví hlídku.

Vzhled Na rozdíl od jiných známých lví zemy , Scar měl tmavě oranžovou (tmavě hnědé v jednom obraze) kabát s elegantním, tlustý tmavší hnědou hřívou. Měl trojúhelníkový obličej a světle čenich a podbřišek. Jeho oči byly zelené, s tmavou jizvu běží po levém jeden. Byl to velmi hubený lev, a to zejména ve srovnání s jeho bratrem.

 V Lví hlídka Magazine , Scar je zobrazen jako spálené oranžové lev s černou hřívou a světlejší srstí na čenichu, prsty a podbřišku. Trsy černou srstí jsou přítomné na klouby svých předních nohou. Srst na jeho spodní čelist je dlouhá, a jeho velký nos je černý. Má dlouhou čenich, ostré rysy, a tenkou růžovou jizvu přes jedno oko.

Dějiny:Scar byla kdysi vůdce Lví hlidky. Nicméně, tato síla šla do hlavy, a chtěl použít mocní hřev, aby pomohl svrhnout jeho bratra, Mufasu. Když odmítl, Scar zničil  pomocí řev starších, a jako výsledek, Scar stal se oslabený takovém případě ztrácí řev navždy pomocí  pro zlo. Po Simba se narodil, Scar vyneseny zabít  Mufasu i jeho synovce Simbu. V závěru byl schopen vraždit Mufasa a Simba utekl.Nicméně, když Simba vrátil jako mladý dospělý, on bojoval s jeho strýcem a kultivovaný Lands hrdost Po Kion je řečeno, že bude vůdcem nové Lion hlídky, Simba a Rafiki mu ukázaly historii  hlídky pomocí malby uvnitř  doupěte Lví hlídky , včetně vedení jizva a jak ho ztratil.

Scar a Tama

 

Scar Mheetu a Nuka

Shiva, Samson Scar

Jak se opovažuješ

Výsledek obrázku pro clipart scarVýsledek obrázku pro clipart scar

Výsledek obrázku pro clipart scarVýsledek obrázku pro clipart scar

Výsledek obrázku pro clipart scarVýsledek obrázku pro clipart scar

Výsledek obrázku pro clipart scarVýsledek obrázku pro clipart scar

Výsledek obrázku pro clipart scarVýsledek obrázku pro clipart scar

Uru a Taka

The-legend-of-jizvy (88) how to draw scar from lion king

Scar

 

Scar a Nuka

 

Taka a Sarabi