Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 4. 2016

Nuka/Dotty

Nuko byl starší bratr Kovua a syn Ziry. Velmi toužil udělat na matku dojem a stěžoval si, že mu nedává příležitost. Když Simba prchal před Ziry smečkou, Nuka se na něj neopatrně vrhl, aby na matku udělal dojem, a byl přitom zabit padajícími kmeny.

řika Kovu:Nuko je šašek i nemehlo zabijácké smečky vyhnanců. Ale není zase tak špatný. Sice vypadá jinak než my ale je to prostě brácha.

Nuka je dospívající lev, starší bratr  Kovu a  vitani a syn Scara  Ziri , která se objeví v Lví hlídce . Debutoval v epizodě, Lvi Outlands . 

Vzhled: Nuka je neudržovaný lev s hnědou srstí, s šedou srstí na ústech a podbřišku, červené oči a scrawly černou hřívou nadějné, bradkou a loktů vlasy. Vousky jsou zaměřeny na několika místech na obou stranách. Jeho vnitřní uši jsou tmavší hnědé s chomáč černou srstí trčí z každého z nich.

Osobnost: Nuka je velmi horká v čele, a skočí do bojů neustále  podcenění soupeře. On je občas poněkud zbabělý, skákat vysoko do vzduchu, když se zaskočeni. Nuka se neustále snaží dostat na dobré matčiny strany, i když není nad neuposlechnutí její slova, pokud se rozhodne, že jeho cesta je lepší. Nuka je také zdánlivě znechucen při představě, že lvy pracovních vedle hyeny.

Dějiny: Nuka, spolu se svými sourozenci a matkou býval součástí Simbův příběh během Scar pravidla očím. Po Scar byl poražený jeho synovcem Simbou , jeho matka,Zira nemůže přijmout Simbu jako skutečný král. Udeřila ven a, jako výsledek, ona a její rodina byli vyhnáni do Vyhnaství .

Název Význam: zápach, smrad 
Status: "princ" z Outlanders 
Relations: Syn Scar / Taka a Zira, bratr Vítání, která byla přijat bratr Kovu, Mate na Hasina 
Shrnutí: Malý Nuka se narodil princ z Pridelands a je okamžitě opovrhoval svými špinavými, ošuntělých vzhled. A jakmile je dost starý na to být odstavena, jeho matka ho opouští do péče Alijali a Hasina. Tak je většinou zvýšen páru, touha po lásce své matky a otce. Po otcově smrti, nějaký malý kousek viny může mít vůči Scar zmizí z jeho matky podivné změnit postoj vůči němu konečně dostává matku on toužil po celý život. Ale pak to všechno zhroutí na den, kdy se exilového, akce Nuka je u soudu získat jeho matky opovrhovat a umístí jeho adoptivního bratra, Kovu, v záři reflektorů. 
Ponižující a zoufalý odmítnutí od matky a pýchy, je něco, co nakonec snap v mladým mláďatům vadit: není schopen zvládnout realitu, zlomenou mysl tvářecí do tří samostatných subjektů. Tam je Cub Nuka, navždy nevinný a vývojová stádia vždy toužit po chválu a pozornost. Tam je Crazed Nuka; ztělesněním vší své matky chce do šíleného vraha: viscios, zlomyslný a výpočet. A konečně je zde klid Nuka: nejvíce úroveň v čele, jemná a milující ačkoli tam je něco pochmurná o něm. 
Tyto osobnosti zpočátku jsou velmi tlumené, ale stále zřetelnější, když věku, tedy jeho již nenáviděl postavení v pýše aplikované do té míry, že jsou ignorovány nebo zlomyslně napadl.Calm Nuka se brzy odsunul z montážního hněvem Cub a poblázněný, posledně uvedení vinu na Kovu a do určité míry Vítání za krádež vápna světlo. Nakonec, Calm Nuka ztrácí více do pozadí, zatímco ostatní dva soupeří o kontrolu, přepínání mezi nimi v mrknutí oka. 
To je jen v Hasina, dětství nejlepšího přítele, který řídí zmírnit zažijeme ve své mysli a přivést zpět klid Nuka. A on se tak ochotně, její milující a uklidňující chování pracuje mnohem lépe a vydělávat jeho podporu. A později jeho láska: pouze pro Hasina. __________ Revidovaná znak formulář pro Nuka, jak tý starý prostě neměl dělat jemu k spravedlnosti. Ten má problémy taky, hlavně v obličeji, ale je v pořádku nyní. Dalo by se vždy provést změny k němu později.

Nuko je můj nejstarší sourozenec. Je velmi sobecký a líný. Ziře chce dokázat že má na to, aby se stal vládcem. Má tmavo-šedou srst, otrhanou hřívu a skřivené fousky, jako by mu na hlavu spadl balvan! Od Nuka a Vitany je otec Scar ode mne je Kojo (Kodžo). Kojo byl také vyhnanec, a byl to větší lump než Scar. Zpátky k Nukovi. Nuko velice rád loví Ziře kořist. Například myši, nebo potkany.
Jeho osud se stane pravdivým když poleze za Simbou po dřevěných kládách a všechno se to na něho svalí. Jako malý si dobře rozuměl s Kopou synem Simby a Naly. Nuko je hodně hyperaktivní a namyšlený. Pořád se stará jen o sebe a o to jak bude jednou vládnout...což se mu nepodaří....

Zlý,zkažený,nebojácný al taky osamělý lvíček.Je to jeden z vyhnanců,syn Ziry .Vždycky se snažil matce co nejvíce zavděčit tak aby si ho co nejvíce všimla a nejspíš na to také dost ošklivě doplatil

how to draw nuka

Nukta a Sayidi

Nuko a Zuri

Jméno : Dotty 
Věk : 5 let 
Pohlaví : Lvice
Povaha : Dotty je nevěřícná lvice,která se nerada vzdává,nemá moc ráda světlo,je spíše zamlklá a moc se s nikým nestýká.Ráda je sama,ráda vše řeší silou a skoro nikdy se nesměje.Tohle všechno na ní zanechala Zira.Dotty patřila do její smečky a neznala nic jiného než krutost,nemilosrdnost a bolest ostatních.Nyní od Ziry odešla,ale dalo jí to velmi těžkou práci,trochu se změnila,začala s ostatními komunikovat a začala se i usmívat,temnota v ní vyprchala,to si však jen myslela.Zlo v ní přece jenom je a navždy zůstane uzamčené v jejím srdci,které je zpola rudé jako dobro a zpola černé jako zlo.Nesnáší přetvářky i když je sama občas dělá,nesnese je od ostatních.Miluje hvězdy a taky to když si jí někdo všímá i přes to jaká je,je šťastná,že si jí všímají i přesto jaký má původ.
Minulost : Dotty se narodila lvici Ezeze,která patří do Ziřiny smečky,tím pádem tam patří i Dotty.Dotty se narodila společně se svou sestrou Spotty,byli od sebe k nerozeznání,ale přeci jenom měli na sobě poznávací znamení.Dotty měla pět tmavých teček pod okem na pravé straně a Spotty je měla zase na levé.Už odmalička byla Dotty tvrdě trénována aby se jednoho dne podílela na Simbovo vraždě či porážce,názvů to nese hodně.I přes to jak jí cvičili měla v srdci podivný pocit a chtěla ze smečky odejít,ale držela jí tam její sestra a Nuka,syn Ziry se kterým měla vztah,kterému se říká láska.Nuka jí však zradil,načapala ho jak se muchluje s její sestrou Spotty a od té doby už jí tam nic nedrželo a tak utekla.Zira jí však našla a udělila jí tvrdou lekci,Zira však byla velmi chytrá a tak Dotty nechala jít,nechtěla riskovat,že Dotty jí při útoku na Simbu skočí po krku,ale když jí nechá jít a ona se přidá k Simbovi,nebude to vypadat jako zrada a v klidu jí může zabít. 
Dotty se tedy vydala přes území vyhnanců do Lví říše,ve snaze,být někým lepším.
výdrž: 14 
rychlost: 20 
inteligence:20 
síla: 50
spotty a Dotty

 

 

spotty

(Anglicky Outlanders.) Vystupují jen ve druhém díle. Šlo o smečku lvů, kteří byli věrní Scarovi a Simba je za to vykázal do nehostinné pustiny mimo Lví říši. Po Scarově smrti je vede Zira. Spory mezi Vyhnanci a Simbovou smečkou jsou hlavním námětem druhého dílu.

Lvice je drobná postava v The Lion Guard . Ona je jediný člen Outsiders s mluvící rolí (až Zira a jejích dětí). Ona se objeví v Lvi Outlands .

njednou v časopise Disneykul (Disneyfun), který měl některé povídky a aktivity jako v něm (pouze ta věc drobet je v něm, a prostě jsem miloval, že navrhne, tak jsem myslel, že bych o ně podělit drobet vás všechny ten chlap je tam venku. a dokonce jsem dal jim jména. 
A. Nila. dal jsem jí to jméno z malého mini příběhu o Simba je silná, a oni chybně název NALAS v jedné části příběhu špatně. 
B. je Nala a nikoli Randome mládě. 
C. Jabulani nebo Jabu v krátkosti, meanning "být šťastný" v afrických. mohl by snad bylo možné otec Kovu? 
D. Abu meanning "Šlechta v afrických by mohl být bratr Jabu, a ne jeho tailtufft není stejnou barvu jako jeho hlavní tělo, když se podíváte verry úzce je to sligthly světlejší tón. 
E. Jira meanning "spřízněný krví" v Africe. Mohl by to být možné mládě pro Sarabi sesterské Naanda, a tam je bratranec Simba a tak proč Kiara nevypadají tolik loke rodičům, ale podobá se jí v cestě. 
budu snášet větší a seperet fotky z nich později, ale teď si tyto roztomilé kójí !!