Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 4. 2016

mufasa a sarabi

Výsledek obrázku pro clipart mufasa

S Mufasou se setkáváme v prvním dílu. Spolu se Sarabi vychovávají nám dobře známého Simbu.  Mufasa je silný a statný lev. Působí velice mohutně. Je velmi starostlivý a snaží se, aby se všem žilo dobře. Jeho pravým opakem je bratr Skar. Vyzáblý, slabý avšak také velice chytrý zloduch. Působí nepříjemně už od první chvíle. Ale musí se mu uznat, že je dost vtipný...

Ale zpět k Mufasovi. Simba se jako malé zvídavé lvíče dostává každou chvíli do problémů, ze kterých ho všudepřítomný táta vždy dostane. Jednou to však tak úplně nedopadne... Pro ty co to neviděli, puste si video... Je to příliš smutné než abych to vyprávěl...2 najdete na www.ulozto.cz a nebo je sledujfilmy.cz je i s 3.

Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart sarabi and mufasa

 

 Související obrázek

 

Mufasa

 

Věk
14 Let
Pohlaví
Samec
Druh
Lev
Titul
Král
Karma
Kladná
 Jméno
 Mufasa Muffy Muf
 Rodina
 Ahadi (otec),Uru (matka),Taka/Scar a Sanura (sourozenci)
Blízcí
 Simba,Sarabi,Rafiki,Zazu,Scar
Výskyt
 Lví kál film 1,Llví hlídka

Mufasa je veliký lev a také velikým králem Lví říše. Když se mu a jeho družce Sarabi narodí lvíček Simba, Mufasa ho začne už odmalička učit, jak být dobrým králem ve své zemi. Simbu tyto věci moc nezajímali, spíše se zajímal o nebezpečí. Proto porušil příkaz otce a vydal se na sloní hřbitov. Před smrtí jeho a kamarádky Naly, je zachránil Mufasa, který nebezpečné hyeny zahnal. Byl na Simbu maličko rozzlobený a také vystrašený. Simba mu řekne, že chtěl být statečný jako on a že se nechce nikdy bát jako jeho táta. Mufasa mu, ale vysvětlí, že i králové mají strach a nesmí se do nebezpečí vrhat po hlavě. Od té doby si dává Simba pozor.

Mufasa bl moudrý král,tet je duch z mraků,který pomáhá Kionovi na jeho cestu vůdce Lví hlidky.Ve Lvím král y 1,byl králem Lví říše.Ve Lví hlídce je mračná duch co pomáha Kionovi.

le jeden osudný den, se splaší v rokli obří stádo pakoňů, zrovna tam má čekat Simba. Tak chce dosáhnout Mufasův bratr Scar, smrti jak Krále tak i jeho syna. Mufasa, ale Simbu zachrání. Když už je na vrcholku skály po které se škrábe, Scar ho shodí dolů. Simba tento incident nevidí, a myslí si, že Mufasa spadl dolů sám. Zjistí, že jeho tatínek je mrtvý, za pomoci Scara vyplašený Simba utíká. Scar se ujímá vlády ve Lví říši. Právě díky Mufasovi se Simba po dlouhých letech vrátí zpět ke Lví skále svrhnout Scara. Mufasa mu udělí z nebe lekci o tom jak se má chovat Mufasův syn. Musí si uvědomit, že je králem. Tak se Simba stane po svém otci právoplatným králem. 

 Silný a moudrý lev. Král, který vládl Lví říši na počátku prvního dílu. S otcovskou láskou vychovával syna Simbua byl zavražděn svým bratrem  Scarem. Ve druhém díle se s hrdostí dívá z nebe na Simbu a sděluje  Rafikimu plán, že Kovu a Kiara se mají sblížit

  Mufasa byl velice moudrý a spravedlivý král, ale nevládl příliž dlohuo díky jeho bratrovi Scarovi. Když Mufasa zachránil Simbu před rozzuřeným stádem pakoňů, tak už potom vyskočil na skálu a šplhal nahoru, ale Scar ho zradil a shodil ho dolů.

 Mufasa to bohužel nepřežil...
Osobnost:Mufasa je moudrý,vznešený a velmi mocný králAčkoli on sám nese s milosti a slechta očekava se mít zdravý smysl pro humor.

 Mufasa se narodil dřív než Taka a byl silnejší,měl být budoucím králem a Takovi to vůbec nevadilo.Mufasa se objevil v Lví hlídce filmu a mluvil s kionem,Mufasa byl zmraku. 

Image result for lion guard mufasa

Image result for mufasaImage result for mufasa

Mufasa je bratr Scara a Sanury a Simba otec,je děda Kiona,Kopy a Kiary.On nejprve se objeví v lví hlídce film a dělá různé okolnosti v průběhu Lví  hlídky, byť jako duchovní rádce pro Kiona.

Osobnost: Mufasa byl moudrý král, a tato vlastnost je stále přítomný jako duch. On je rád, že rozšíření poznatků ke svému vnukovi, když se cítí zmatený, a dát jim krok správným směrem. Nicméně, on také je přesvědčen, že důvěra pochází zevnitř sebe sama, ne z toho, co si ostatní myslí. On je laskavý, pochopení a povzbuzující, vždy ochotni nabídnout užitečné rady nebo zvýšit Kiona náladu. Mufasa, jako Kion, Simba, a zbytek svých živých rodině, respektuje a  Circle of life.Věří, že rodina by měla být vždy navzájem podporovat, a že i když tam jsou časy, ustoupit, musí být skutečným vůdcem také vědět, kdy vydržet jejich zemi.

Název Význam: Král 
Status: Král Pridelands 
vztahy: Syn Uru a Ahadiho, bratr Taka / Scar a Sanuri, Manželka Sarabi, otec Simba 
Shrnutí: Mufasa je jmenován král pro jeho určené titulu poté, co se narodil o něco větší pak jeho dvojče, a proto nazval silnější z dvojice (rys oba Uru a Ahadi myslel nezbytné pro tuto roli). Jako výsledek, zatímco Taka prolíná s pozadím a je většinou zapomenut pýchou, Mufasa se osprchoval s pozorností, vzdělání a upravený pro svou budoucí roli u obou rodičů. Takže je to žádným překvapením, že se stane arogantní a dokonce trošku líný v pozdějších letech: to je budoucí král po všem a může dostat pryč s ničím v jeho mysli. Přidejte svůj vztek a skutečnost, že není dobře vypořádat s kritikou nebo neposlušnost, a někteří začínají litovat jejich zbytečnou chválu. Naštěstí princ má jednu velkou slabinu, která přebíjí to všechno: Sarabi. Mufasa získává zamilovanost do svého snoubence v mládí, a to jen posiluje s časem: udělá cokoliv pro svou milovanou lvice a budoucí královnu. Sarabi, vědoma si toho, používá toto změnit a plísně Mufasu k lepšímu, hrozí dát studenou sprchu, nebo prostě odejít neměl by být v souladu. Ale nakonec, její učení spolu s Ahadi je a Uru, podat Mufasa do jemné krále, a to i se svými nedostatky. A když se narodí syn, je určen, aby se ujistil, že jeho syn není padnout za oběť jeho otce poruch. Je smutné, že nikdy dostane vidět tento sen ven jako jeho bratr, žárlivý a touží po jeho pozici, zabije ho před honí z jeho syna. Nejkratší a Nejtragičtější pravidlo následovat nejvíce tyranský a katastrofální všech dob: velký král nechal mít na paměti, jako to, co by mohlo být. 

  

Související obrázekSouvisející obrázek

 

 

Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart mufasa

 

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro  mufasa and takaSouvisející obrázek

 Výsledek obrázku pro mufasa and taka

 

Výsledek obrázku pro mufasa and takaVýsledek obrázku pro mufasa and taka

  

Výsledek obrázku pro mufasa and takaSouvisející obrázek

Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart mufasa

Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart mufasa

  

 

 how to draw mufasa from lion king

 

 

Sarabi

Věk
13 Let
Pohlaví
Samice
Druh
Lvice
Titul
královna Lví skály
Karma
Kladná
Autor
Rob Minkoff, Roger Allers
Hraje
Madge Sinclair
Blízcí
  Mufasa,Simba,Nala,Sarafina,Scar
Výskyt
  Lví král 1

Sarabi je matkou Simby a družkou krále Mufasy. Když se dozví, že Mufasa je mrtev a Simba také (což nebyla pravda, protože Scar zahnal Simbu pryč), trpí. Další celé roky je pošpiněna lví důstojnost, když musí lovit se svou smečkou pro Scara a hyeny. Když se vrátí Simba, myslí si, že je to Mufasa, jelikož je svému otci podobný. Ale nakonec Simba Scara vižene a hyeny ho sežeroua žijí šťastně. V dalším díle se o Sarabi vůbec nemluví.

 Manželka Mufasy, matka Simby. Měla odvahu vytýkat chyby Scarovi během jeho vlády, která Lví říši zdevastovala.

 Název Význam: iluze 

Status: Whistling Creek Pride (Valelands), královna Pridelands 
vztahů: Mate na Mufasa, matka Simba 
Shrnutí: Sarabi přenesen ze království svého otce na sever se zasnoubila s dědicem a budoucnost strýcova král Mufasa. V důsledku toho Sarabi je vyškolen a upravený vedle něj od začátku, aby se stal budoucí vládce. Bere se to jako ryba dělá s vodou, které mají všechny charisma, diplomacie, laskavost a pevnost, aby všichni vládci vyžadují, zejména královnu. Ona absorbuje všechno, co oba Ahadi a Uru muset učit a se naučil od tam době rozhodování, je zvláště zamilovaný do starých příběhů a legend o králi starý. A ještě lépe, když odveze do svého budoucího manžela s nadšením; ona najde ho pohledný a šarmantní a má rád, když dotes na ni. Nicméně, ona je odložit jeho nálady a neomalenost a pracuje velmi tvrdě, aby ho zlepšit. Po korunovaci a manželství, dvě panování slibuje, že bude jedním z nejvíce klidné a prosperující v dějinách království. 
Je smutné, že to nebude trvat dlouho, když Mufasa zemře v panice, pravděpodobně spolu se svým synem a dědicem, Simba, jen pár let do jejich vlády. Sarabi je zdrcen, ale musí dát na statečnou tvář pro pýchou, když Scar převezme a přináší pozemky dlouho držel nepřítele, hyena klan, žít mezi nimi. Prostřednictvím turbulentní, strašný vlády, Sarabi udržuje ji zakládá náladu a bere hlavní nápor Scar je, a později Zira je, zneužívání. Dokonce dělá to její nejvyšší prioritou se starat a pečovat o mláďata, aby se ujistil, že nepatří modlit jako její syn udělal. Ve skutečnosti je to Sarabi, který naznačuje, že většina mláďaty být sheparded pryč s Ni po svém návratu a později jednoho do navrhnout jít na pomoc mimo království. Výsledkem je, že i poté, co ztratit jejího titulu, všechny lionesses ještě se odkazují na ni jako královna Sarabi. 
Později, když její syn vrátí, ona je tam, aby ho podporovat v zmocňovat Scar a později vládnoucí království, předání všech učení od jejích lekcí s Uru a Ahadi. 

No není rozkošná =)?Tak tohle je Simbova maminka tudíž přítelkyně Mufasy a královna Lví Říše.
 

Image result for lion guard sarabi

Image result for lion guard sarabi

 

 

 

Erevu a Sarabi

Sarabi a Athena

 

sarabi,diku,naanda a dwala

 

 

 

  

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro clipart mufasa 

  

Související obrázekSouvisející obrázek

Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart sarabi

Sarafina a Mufasa