Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 4. 2016

Kula a chumvi

 

Kula
manžel:Chumvi
děti:Afua

Kula je jedním Naly a Chumviho kamarádka během panování Scara.Její antomie je docela podobná tomu Naly

 Když byla Kula malá a všichni si hráli ,tak si nejčastěji hrála s Chumvim, byli skvělá dvojka a hráli si dováděli a postupem času se začali mít rádi, né jen jako kamarádi ale i něco více dokonale se spolu pobavili mohli se bavit o čemkoliv . Často se chodili jen tak ve 2 procházek Chumvi Kule ukazoval například hnězdy nebo jen tak skotačili tím že byli z jedné smečky stejně jak Simba a Nala se nejvíce bavili a mohli být spolu skoro vždy a všude. Když simba utekl tak byli velmi smutní a nemohli se díky Scarovi vídat s Nalou tak to bylo strasně , ale jak se říká něco zlé pro něco dobré tak díky tomuhle se dali dohromady , trávili spolu čím dál více a více času a to je taky dalo dohromady , začali si uvědomovat jak rostli že se mají rádi a více než kdy jindy a tak když si měli vybrat partnera/ku tak si vybrali sebe.

 

Chumvi
manželka:Kula
děti:Afua

Chumvi je opravdu rozkošný.Historie:Chumvi se narodil v lví skále,s jeho svobodnou matkou,když Chumvimu bylo 3 let,zemřela.Ho nechali žít na vlastní pěst.Chumvi je tmavě hnědý lvíček,a stejně jako Simba má kousek špíni na hlavě.A jeho oči jsou červené.Celkově jeho anatomie je  podobný jako u Simby a Kopy.Chumvi samotář.

 On je ten,kdo se odváží přistoupit podivnímu vu Ni.Chumvi znamena sůl ve svahilštině.Chumvi je jedním přátel Naly.Jeho rodiče jsu neznami. 

 Osobnost:Chumvi je velmi arogantní a rád se lvu i snad ostatním tvoru.Má sklon být velmi kritický vůčí jiné druhy a odmíta poslouchat Nalu,jeji rozum.On také rád draždí jeho přátelé,a teší se tropit žerty umi přes hraje otravovat.

 Kula a Chumvi jsou jen dvě lvíčata záhadou.A co Tojo,Tama a Mheetu?Kula je samice mládě s karamelem hnědá s červené oči.Jeji antomie je dost podobný tomu Naly.Ona je do zmečné míry klon Kiary.Kula kamarádka Naly,ona má vždycky hlad.Hura!!Kula!Je tak roztomilá,že jo?Kula znamená Neat ve svahilštině.