Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 4. 2016

Kiara

Kiara

Věk
3 Roky později dospělá
 titul
princezna,později královna
Druh-Pohlaví
Lvice Samice
Titul
Princezna, později Královna
Karma
Kladná
Autor
Rob Minkoff, Roger Allers
Hraje
Liz Callaway, Neve Campbell, Michelle Horn
Blízcí
  Simba,Nala,Kovu,Zazu,Rafiki,Kopa,Kion
Výskyt
 Lví král 2 Simbuv příěh

Jméno: Kiara

Pohlaví: Lvice

Otec: Simba

Matka: Nala 

Je to pohledná mladá lvice která chce mít se života všechno. Je zvědavá někdy i rušná ale nic jí nezmění. Takový postoj umíme hodnotit. Je hezká i tvrdohlavá. Protože někdy se jde do opravdových nebezpečí. 

Kiara Dcera  Simby a Naly.Je stejná jako Simba, i oči má po něm. Po Nale získala nebojácnost, odvahu, a smysl pro humor. Narodila se na konci prvního dílu. V druhém díle ji její otec přehnaně ochraňoval před nebezpečím, jelikož jí nechce ztratit, jako on ztratil otce. V dětství se spřátelila s kovuem ze smečky vyhnanců, když zvědavě utelka do země vyhnanců. V dospělosti ji Kovu zachránil život a zamilovali se do sebe. Museli však překonat Simbovu nedůvěru k vyhnancům, což se nakonec podařilo. A společně s lvicemi ze Země vyhnanců šli vládnout Lví skále.

 Princezna - Kiara : Zlatá lvice s dobrosrdečnou povahou

 Kiara je po hodně po Simbovi, protože dělá podobné kusy, jako dělal on když byl v jejích letech.Často chodí za hranice Lví země a tak se jednou seznámila s lvíčetem Kovu. Nakonec z toho byla láska, podobně jako Simba s Nalou...  

Nala je po hodně po Simbovi, protože dělá podobné kusy, jako dělal on když byl v jejích letech.
Často chodí za hranice Lví země a tak se jednou seznámila s lvíčetem Kovu. Nakonec z toho byla láska, podobně jako Simba s Nalou...

Kiara Nala a trošku jako Simba její srst je krasně mléčnou vanilkově barvi její uši by mohlí být Nala.Kiara která jasně oranžovou srst a má stav jako dospělá a zdá být silná.Má nahledlý-červené oči podobně jako její děděček Mufasa.Osobnost:V mládí Kiara je velmi podobná osobnosti Simby,když byla malá.Je dobrodružná,svehlavá a nebojí se neposlechnout jejího otce.

Ahoj všichni!Mé jméno je Kiara a jsem budoucí královna lví říše.Jsem dcera lvice Naly a Lva Simby,což Simby jsou součaní vládci naší říše ale já jsem hned po nich.Moc velikou raost,ale nemám,protože nechci být královnou připada mi to nudné.Více mě baví dobrdružtví.Na jedné ze svých cest zabloudím do země vyhnnanců.´´A seznámim se s lvíčetem Kovuem je tady na obrázku se mnou.Jeho matka Zira nemá ráda Lví království a snaži sepomstít zlého Scara.Bohužel na spatnou cestu navede i Kovua ale protože láska má různá kouzla,ja a Kovu se do sebe zamilujeme a Kovu pak odmítá pracovat na pomstě zlé Ziry bohužel můj otec nemá Kovua rád a když vyžene ze lví říše,vidávám se i přez zákaz ho hledat když ho konečně najdu,tak ve lví říši se koná bitva.Uprostřed však s Kovuem zasáhneme a ukáže se celá pravda.Když však Ziru celá smečka opustí,chce zaútočit na Simbu.Já se na Ziru vrhnu a obě padáme ze skály.Chci nabídnout Ziře pomoc,ale ona po mě jen sekne drápem potom se už Zira neudrží a spadne do vody.Na konec vezmeme lvi z vyhnanství do naší smečky a jdeme k naší lví skále kde v šichni Nala,Simba,Kovu a já mocně:zařveme na celou zemi.Ano protože jsme přeci jedna rodina a tak to má být.

 Kiara je dcerou Simby a Naly.Stějně jako Simba v mládí i ona je hodně  energetická, ale nestojí o to, aby se stala královnou. Když překročí hranice Lví říše, kam smí jen vyhnanci, spřátelí se s lvíčkem Kovuem, který je nevlastním synem Scara. Ani jeden neví, kdo je ten druhý. Po zběsilé honičce o život je čeká další rána. Rozdělení. Simba si přišel pro Kiaru a lvice Zira pro svého syna Kovua. Po několika ti letech se znovu potkají a tentokrát se nechtějí rozdělit. Kiara se do Kovua zamiluje a ten do ní. Zůstane na Lví skále, ale Simba mu moc nevěří.

   

Zira tuto chvíli využije k pomstě Scara a chce Simbu zabít. Simba se ubrání před Zirou i její smečkou a vrátí se na Lví skálu. Vykáže Kovua - obviní ho z tohoto činu. Kiara je nešťastná a rozhodne se utéct za Kovuem. Ke konci se strhne bitva mezi Lví skálou a vyhnanci. Zbytek smečky Ziry se přidají k Simbovi. Ten chce přesvědčit Ziru, ale ta skočí na Kiaru a spadnou ze skály. Kiara chce Ziře pomoci, ale ta se raději pustí do rozběsněné řeky a zemře. Kiara a Kovu spolu Kiara je dcerou Simby a Naly. Stejně jako Simba v mládí i ona je hodně energetická, ale nestojí o to, aby se stala královnou. Když překročí hranice Lví říše, kam smí jen vyhnanci, spřátelí se s lvíčkem Kovuem, který je nevlastním synem Scara. Ani jeden neví, kdo je ten druhý. Po zběsilé honičce o život je čeká další rána. Rozdělení. Simba si přišel pro Kiaru a lvice Zira pro svého syna Kovua. Po několika ti letech se znovu potkají a tentokrát se nechtějí rozdělit. Kiara se do Kovua zamiluje a ten do ní. Zůstane na Lví skále, ale Simba mu moc nevěří.

  

 Zira tuto chvíli využije k pomstě Scara a chce Simbu zabít. Simba se ubrání před Zirou i její smečkou a vrátí se na Lví skálu. Vykáže Kovua - obviní ho z tohoto činu. Kiara je nešťastná a rozhodne se utéct za Kovuem. Ke konci se strhne bitva mezi Lví skálou a vyhnanci. Zbytek smečky Ziry se přidají k Simbovi. Ten chce přesvědčit Ziru, ale ta skočí na Kiaru a spadnou ze skály. Kiara chce Ziře pomoci, ale ta se raději pustí do rozběsněné řeky a zemře. Kiara a Kovu Je to pohledná mladá lvice která chce mít se života všechno. Je zvědavá někdy i rušná ale nic jí nezmění. Takový postoj umíme hodnotit. Je hezká i tvrdohlavá. Protože někdy se jde do opravdových nebezpečí.
 Kiara jako dospělá lvice
Kiara je rozpustilá dcera Simby a Naly která tśtrašně touží po dobrodružství. A náhoda tomu chtěla, že jednou potká Kovu. Syn Ziry který má povstít Scara a zabít SImbu. Rafiki však zařídí aby se do sebe zamilovali.spolu zůstanou navždy.

 

 Zvědavá,neposlušná ale za to velmi chytrá princezna.Jako malá nikdy nposlechla co jí ostatní radily ,po kompak to asi měla že =)?Ale i ta jednou vytoste v mladou dámu její vlastnosti se tím ale neovlivní i přesto se zachová lépe než její druzi a tak zabrání krvelačné válce mezi vyhnanci .

Mishana,Kume a Kiara

   

Kiara a Tanabi

31 captura de pantalla el rey león 2

 

Tifu a Kiara

potřebuji vaši pomoc Kiara rozhodne, že nejlepší způsob, jak pomoci její bratr dostat ven z jeho funk, je jít svým přátelům o pomoc, i když stráž je spíše dolů, udělají cokoliv, aby pomohl Kion získat jeho důvěru. 

Výsledek obrázku pro clipart kiara

Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart kiara

Výsledek obrázku pro clipart kiaraVýsledek obrázku pro clipart kiara

Výsledek obrázku pro clipart kiaraSouvisející obrázek

Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart kiara

Související obrázekSouvisející obrázek

Výsledek obrázku pro clipart kiaraVýsledek obrázku pro clipart kiara

Kiara a Kayla

Kiara,Goldie,Keno a Rokozi