Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 4. 2016

Arons -představení/Tojo

Výsledek obrázku pro arons lion

Lev : Arons
Otec : Mufasa
Matka : Sarabi
 
Partnerka : Tigi
Potomci :Tunu,Argi,Mohatu (mladší)
 
Vnoučata : neznámy
Kdo to je v TLK : Nehraje v žádném filmu,je  bratr Simby
 
Jaký asi byl : Je to hodný,dobře vládnoucí lev,který sám ze své vůle opustil lví zemi a odešel hledat štěstí jinde ,po domělé smrti Ziry .

  Ahoj Dovolte abych se představil,jsem Arons starší bratr Simby,z lvího krále, (když se narodil zrovna jsem dospěl).Momeltálně žiji a vládnu v Kaspické l lví říši.Mám partnerku jménem Tigi,dceru Sarah a cekame s Tigi syna bude se jmenovat Tunu.Toto je doba kdy po smrti Mufasy(mého otce )jsem vychovával Simbu.Při toulání po Lví říši v době kdy vládne už Simba.V době mého odchodu ze Lví skáli s mojí partnerkou Tigi.Se svoují dcerou Sarah zrovna jsem ji učil základní věci o vládnutí.No a to je zatím vše o mě a mé rodině.

Tojo kamarád Simby,podobá se Simbovi ale má modré oči.Tojo je součástí skupini lvíčat.Poslouchá mluvit Mufasu o velkém duchu.Tojo běduje ,že velký duch následuje ho nadním dobře,protože on je pořád zraněný,atet má nohu v sádře že nemůže si hrát.Simbou naznačuje,že možná velkého ducha má,smysl vném zůstat doma místo hráni.Simba se stane matkou o siřelích ptáků a stara se o ně.A zároveň se snaží Toja naučit létat a létý,ukazuje že velký duch měl důvod ke zranění Tojo je po všem.

  Tojo odešel si najít svou lvici , první si mysle že nikdy už nikoho nebude milovat jako Tamu . Ale to se pěkně hodně zmýlil , sice jeho cesta trvala podle Toja strašně dlouhou dobu , ale to nebyla tak uplně pravda Tojo to bral jak mu to připadalo .. takže jako věčnost ale byl tam nanejvýš 2 měsíce Tojo poznal mnoho nových lvů a hlavně lvic ale nikdo se mu nelíbil takže vždy pokračoval dál. Ale jednoho dne poznal jednu lvici .. jmenovala se Ema nejprve se nepoznali ale když si začali rozumět a putovali spolu začali se bavit o dětství a zjistli ji oba jsou ze lví říše . Tojo zjisti že Ema je malá lvice která s ním poslouchala nauku Mufasy a tak si začali ještě více rozumět a bavit . A tak se ze sebe vážně zamilovali a Tojo Emu Miloval nade vše. A tak se vrátlili společně domů a byla né dvojita né trojitá ale hned 4 svatby najednou . A byli skvělá parta všichni hned poznali Emu a začali se s ní bavit.  

Ema,Tojo,Chumvi,Kula,Simba,Nala,Malka ,aTama tyhle ti lvy se jménuji i když to někdo nepozná.

 

Sarafina,Tojo,Nala a Meetu